K.Kerbedis prieš šventinį pavasario koncertą Šiaulių arenoje davė pažadą mamoms

Gražiausią pavasario šventę Šiaulių arena pasitinka tradiciniu, jautriu ir prasmingu koncertu „Tau, Mama“, skirtu mūsų visų svarbiausiam žmogui – Mamai.

Pavasario gaiva kvepiančiame šventiniame koncerte mamoms skambės gražiausios lietuviškos dainos, o scenoje išvysime praėjusią žiemą didžiausiose Lietuvos arenose koncertinio turo „Amžinai“ metu moterų širdis tirpdžiusį Kastytį Kerbedį, legendinę grupę „Rondo“, savo koncertuose damoms išskirtinį dėmesį visuomet rodantį Vytautą Šiškauską, o vyšnia ant torto taps vienintelė šio grandiozinio renginio dailiosios lyties atstovė Laura Remeikienė bei jos studija.

Be išvardintų atlikėjų, žiūrovų taip pat lauks specialiai šiai progai papuošta įspūdinga scena, ekranai ir jauki Šiaulių arenos aplinka. Renginio organizatoriai komunikuodami šventinį koncertą akcentuoja ne tik gražią progą, dalyvausiančius žymius atlikėjus, bet ir prasmingą laiką kartu su savo mamomis.

Koncerte nekantraujantis pasirodyti daugelio moterų numylėtinis K.Kerbedis savo socialinio tinklalapio paskyroje paskelbė įrašą, kuriame pašmaikštavo, jog lyg tyčia savo repertuare neturi nei vieno kūrinio skirto būtent mamoms, tačiau pažymėjo, kad visą savo antrą dalį paskirs tik joms.

„Neturiu savo repertuare nei vienos dainos skirtos Mamai….Bet gegužės 4 d. (šeštad.), Šiaulių arenoje, koncerto skirto Mamoms visą antrą dalį išdainuosiu visų pirma Joms. Tikiu, bus nuostabi, šilta šventė!” (kalba netaisyta).

Po šiuo atlikėjo įrašu pasipylė internautų komentarai, o kai kurie juose siūlėsi K.Kerbedžiui sukurti tekstą dainai, kuri būtų skirta Mamai. Vienas iš tokių buvo ir neseiniai iširusios grupės „Naktinės Personos” narys Aras Vėberis.

„Maestro, turiu super texta mamai! reikia tik muzikos. padirbėsim?” (kalba netaisyta), – su šypesenėlės emocija komentarų skiltyje klausė tekstų ir muzikos autorius.

Primename, kad Mamoms skirtas šventinis koncertas „Tau, Mama” Šiaulių arenoje vyks jau šį šeštadienį 18 val. Bilietus, kurių kaina 15 Eur. platina Ticketmarket.lt