Inga Valinskienė „Meilės muzika”

2022-12-31
19:00
Kaina: Nuo 33,50 €

Aksominio balso dainininkė Inga Valinskienė visus šiauliečius kviečia į fantastišką Naujųjų metų pasitikimo šventę! Į jausmų ir gražiausių dainų koncertą „Meilės muzika“, kuriame kartu su I. Valinskiene publika scenoje tradiciškai išvys ir universaliuosius gyvo garso grupės „Vairas“ muzikantus, nuostabią švelnaus balso savininkę Laurą Remeikienę ir siautulinguosius Žilviną Žvagulį ir Ireną Starošaitę!

Pirmojoje koncerto dalyje gerbėjai išgirs naujausias I. Valinskienės dainas, tarp kurių: prisiminimus apie vasarą sugrąžinsianti „Žingsniai keli“, romantiškoji „Kur būsiu aš“ ir kiti klausytojų jau spėti pamilti kūriniai.

Antroji koncerto dalis bus skirta geriausiems iš geriausių I. Valinskienės hitams – nuo „Meilės muzikos“, kurios kiekvieną žodį jau beveik dvidešimt metų kartu dainuoja jos gerbėjai iki superhito „Žvaigždė“, be kurio neįsivaizduojami geriausi vakarėliai.

Koncertų turo „Meilės muzika“ pavadinimas – dviejų sielą šildančių žodžių duetas. Jame tobulai atsispindi I. Valinskienės kūryba – romantiškų, dramatiškų išgyvenimų kupini tekstai, susipinantys su jausminga melodija.

Ateikite patirti meilės ir muzikos šventės kartu!

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos
Nemokamai: vaikai nemokamai įleidžiami iki 4 metų amžiaus imtinai, neužimantys papildomos sėdimos vietos. Asmenys su neįgaliųjų vežimėliais įleidžiami nemokamai. Lydintis asmuo perka pigiausios kainos bilietą.
Renginio trukmė : ~2:30 val.
Dėl išankstinių vaišių užsakymų renginiams (restoranas, VIP ložės) kreiptis tel. +370 671 34555
Organizatorius: UAB "Valius" 

Svarbi informacija

Bilietus įsigyti galima visose TICKETMARKET kasose PC "Saulės miestas" (I - VII 10.00-21.00 val.; tel. 8 41 422 421), PPC "Akropolis" (I-VII 10.00-21.00 val.), internetu ČIA
Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
Bilietams yra taikomi mokesčiai
Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)

*Renginys gali būti filmuojamas ir fotografuojamas. Bilietą įsigijęs asmuo supranta, jog jo atvaizdas gali būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose ir sutinka, kad šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.

ARTIMIAUSI RENGINIAI